Feenstra teamfoto

Over ons

Gooitzen Feenstra

Directeur | Adviseur Zakelijk | Hypotheekadviseur
(058) 289 1111

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Als adviseur kom ik graag bij onze relaties op bezoek voor een persoonlijk gesprek. Zo realiseer ik vervolgens een advies op maat wat echt aansluit bij de individuele situatie. Wij leren u echt kennen waardoor wij u de beste oplossingen kunnen bieden.  Daarnaast ben ik erg blij dat wij weer actief zijn in de makelaardij met Feenstra wonen. Voor een complete financiële dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast voetbal kijken mag ik graag hardlopen en tennissen. Ook met een goede thriller zowel als boek als ook film kan ik me goed vermaken. Mijn vrouw Wietske en de kinderen zijn natuurlijk mijn alles.

Thomas Feenstra

Directeur | Relatiebeheerder Zakelijk
(058) 744 0060

Ruim 25 jaar ben ik werkende in het verzekeringsvak. Van jongs af aan ben ik al werkzaam bij ons familiebedrijf. Naast dat ik dagelijks relaties adviseer over hun best passende verzekeringsoplossing, bevinden mijn werkzaamheden zich vooral op de achtergrond. Met mijn jarenlange ervaring ben ik een echte vraagbaak binnen ons team. Verder houd ik vooral bezig met de bedrijfsvoering en de financiële administratie.

Ik wandel graag door de stad en als echte ‘Liwwadder’ ben ik vaak te vinden bij de wedstrijden van SC Cambuur. In de zomer vaar ik graag over de Friese wateren in een sloep. Daarnaast ben ik altijd bezig met klussen in mijn woning.

Marloes van Leeuwen

Commercieel Ondersteuner Zakelijk
(058) 744 0072

Binnen Feenstra Adviesgroep ben ik werkzaam als Commercieel Ondersteuner Zakelijk, hierbij ondersteun ik ook Gooitzen bij zijn werkzaamheden. Het persoonlijk contact met onze relaties vind ik het leukste aan mijn werk.

Privé ben ik vaak buiten te vinden om te sporten en als trainster. Een fijne combinatie met mijn werk op kantoor.

Wilko Sienema

Ondersteuner Zakelijk
(058) 744 0066

Bij Feenstra Adviesgroep werk ik in een leuk team met collega’s en hou ik mij hoofdzakelijk bezig met na verrekeningen van bedrijfsmatige verzekeringen en het up-to-date houden van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ik woon in de prachtige binnenstad van Leeuwarden en naast mijn werk ben ik een film liefhebber, klaverjasser en ga graag bij of met vrienden uit eten en trek ik er graag met hen op uit.

Emma Osinga

Commercieel Ondersteuner Particulier
(058) 744 0063

Al jaren ben ik werkzaam bij Feenstra Adviesgroep. Het is gezellig klein familiebedrijf wat mij zeer aanspreekt. Als u ons kantoor bezoekt zult u mij vaak bij de balie aantreffen. Mijn werkzaamheden zijn financiële administratie en polis administratie.

Als ik vrij ben geniet ik van mijn gezin, fietsen en schaatsen.

Laurens Hoekema

Adviseur Verzekeringen Particulier en Zakelijk
(058) 744 0074

In mijn werk als Adviseur Verzekeringen vind ik het contact met u als relatie het leukste. Bij Feenstra Adviesgroep bent u geen nummer maar leren wij u het liefst persoonlijk kennen. Daarbij ga ik vervolgens op zoek naar de beste oplossingen voor uw individuele situatie. Mijn werk is daardoor erg divers.

Binnen het team zijn we heel open en sociaal. Er heest echt een familiegevoel op kantoor wat ik erg prettig vind. Dit voelt fijn en vertrouwt om in te werken en zo gaan we met elkaar voor het beste voor onze relaties.

Wanneer ik niet aan het werk ben tennis en boks ik graag.

Jeroen Groenink

Adviseur Verzekeringen Particulier
058-7440064

Bij Feenstra Adviesgroep werk ik als verzekeringsadviseur voor particulieren. Het contact wat ik heb met u als klant heb vind ik geweldig. Ik ga graag met u in gesprek waarbij u als persoon centraal staat. Op kantoor werken we met een klein, betrokken team. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer wat mij zeer ligt.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin. Daarnaast hou ik mij graag bezig met het sleutelen aan mijn oude Volkswagen Kever.

Laurent Drewel

Schadebehandelaar
(058) 744 0067

Wanneer u schade heeft is dat erg vervelend. Als schadebehandelaar zet ik mij dagelijks in om u zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden in de afwikkeling van de schade. Hiervoor heb ik veel contact met verzekeringsmaatschappijen en mijn collega’s om dit zo goed mogelijk voor u te regelen.

Buiten het werk om geniet ik graag van de natuur. Daarnaast loop ik graag hard en zing ik in een koor.

Martijn Hellema

Hypotheekadviseur
(058) 744 0062

Ik ben uw aanspreekpunt waar het gaat om onze makelaardij, hypotheken en (vastgoed) financiering. Samen vertalen wij uw wensen en doelen naar een concreet financieel plan. Hierbij kijken we verder dan uw primaire doel. Ook geef ik inzicht op in de gevolgen op lange termijn. Doordat ik mij ‘ondernemer in loondienst’ voel en uit een ondernemersfamilie kom ben ik ook uw sparringpartner voor ondernemer gerelateerde vraagstukken.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en vrienden en kan ik moeilijk stil zitten. Mijn hobby’s zijn sporten en klussen, maar ik ben ook een echte Bourgondiër!   

Jeanette Kuiper-Folkers

Relatiebeheerder Wonen
058-7440073

Binnen het team Wonen houd ik mij bezig met de administratieve werkzaamheden die komen kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Daarnaast ondersteun ik in de makelaardij. Korte lijnen en persoonlijke aandacht in een goede sfeer.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin vaak op het water te vinden met onze boot en probeer ik in de sportschool, op de spinningfiets, mijn conditie een beetje op pijl te houden.

Historie Feenstra Adviesgroep

1e generatie

De grondlegger van Feenstra Adviesgroep is opa Goitzen Feenstra. Hij verkocht altijd groenten vanuit een groentekar, totdat broer Sjoerd hem ervan overtuigde ook de verzekeringen in te gaan. Zo ging hij van het sutelje van groenten naar het bezorgen van verzekeringen bij zijn netwerk. Zo werd hij op 1 december 1941 als assurantiebezorger de grondleger van het familiebedrijf.

2e generatie

Na opa Gooitzen nam pa Durk Feenstra het bedrijf over. Durk Feenstra kwam al vroeg in het bedrijf en leerde het bedrijf zo goed kennen. Hij was een ras ondernemer die veel gevoel had voor handel. Hij was erg zuinig en ging door het vuur voor zijn klanten. Hij heeft het bedrijf groot gemaakt.

Opa Goitzen Feenstra

Pa Durk Feenstra

3e generatie

In de jaren 90 ging de huidige generatie Gooitzen en Thomas aan de slag in het familiebedrijf. Zij zijn begonnen met hand en span diensten en ontwikkelde zich tot de ondernemers die zij nu zijn. Gooitzen begon met uitvaartverzekeringen en volgde met hypotheken. Nu is hij zakelijk adviseur en adviseert als de ‘buiten’ man zijn relaties over het gehele pallet aan dienstverlening. Thomas werkte veel op de polis administratie en heeft het volmacht bedrijf ontwikkeld. Daarmee is hij nog steeds de ‘binnen’ man van Feenstra Adviesgroep. Samen vullen de broers elkaar goed aan en bouwen zij samen verder aan dit mooie familiebedrijf.

Stel ons gerust uw vraag